dissabte, 17 de maig del 2014

BOSCO golden, el 5 de juny es trobarà al carrer

Avui hem estat a la Jornada de BCN ANIMAL PARTY organitzat per PACMA, hem conegut moltes associacions i protectores i l' ambient ha estat fantàstic.

Com que som pocs voluntaris/es només hem pogut portar 2 gossos (sempre ens fan falta cotxes..) :

BOSCO és un golden preciós (ara porta el pel tallat) de gairebé 9 anys, moooooolt tranquil, obedient i ben educat, és molt carinyós i es porta molt bé amb gossos i gosses, ha estat tot el matí relacionant-se amb tots els gossos de la desfilada i ha cridat molt l' atenció al públic per la seva bondat.

BOSCO 

El Bosco sempre ha viscut en una llar, el seu propietari per problemes econòmics (atur..) el dia 5 de juny marxa d' España i se'n va cap Amèrica, no es pot emportar el gos i el Bosco es queda al carrer.

BUSQUEM URGENTMENT CASA D' ACOLLIDA mentres busquem adopció, no tenim ara mateix cap casa d' acollida disponible.

BUSCAMOS URGENTEMENTE CASA DE ACOGIDA para el golden Bosco, el día 5 de junio su dueño se va de España, es muy tranquilo, bueno, sociable y está muy bien educado. Si lo adoptáis será uno más de vuestra família.

BOSCO i FLO
La gosseta que l'ha acompanyat avui és la FLO, ella té una historia diferent, mai ha viscut en una llar ni ha tingut una família. Desde petita la van abandonar i ha viscut sempre en una gabia a Cubelles, a la protectora. Ara té 6 anys, és molt mimosa, li encanta passejar però li falta sociabilitzar amb gossos, ja que al ser de mida petita sempre ha estat rodejada de gossos grans i té desconfiança. La FLO està amb Olescan Cubelles, però amb els anys que li queda sería fantàstic trobar una llar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada